- 1. בוחשים היטב את הגבינה, 1/2 כוס הסוכר ו-3 חלמונים בקערה גדולה.
-
- 2. מקציפים 3 חלבונים בקערה בינונית. כאשר מתחיל להיווצר קצף להוסיף את 1/4 כוס הסוכר ולהמשיך להקציף עד שמתקבל קצף גמיש. מוסיפים את הקצף לתערובת הגבינה בתנועת עטיפה.
-
- 3. מקציפים במהירות לא גדולה את השמנת המתוקה וכף הסוכר, עד אשר השמנת נהפכת לקצפת גמישה. מוסיפים את הקצפת לתערובת שבקערה.
-
- 4. מעבירים 1/3 מכמות התערובת לקערה קטנה. מוסיפים לקערה זו את כף הקקאו דרך מסננת כדי שלא יהיו גושים. מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת חומה חלקה.
-
- 5. מסדרים שכבת ביסקוויטים בתבנית, רצוי מפיירקס. יוצקים מחצית מהתערובת הלבנה על הביסקוויטים. עליה מסדרים שכבת ביסקוויטים נוספת. על השכבה השניה יוצקים את תערובת הגבינה החומה. מכסים בשכבת ביסקוויטים שלישית ועליה יוצקים את שארית התערובת הלבנה.
-
- 6. מרסקים על פומפיה גסה את 50 גרם השוקולד ומפזרים על העוגה למעלה.
-
- 7. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום לפחות 5 שעות במקרר.