- 1. את החלמונים מקציפים במיקסר ומוסיפים באיטיות את מחצית מכמות הסוכר. ממשיכים להקציף עד לקבלת קרם לבן וקשה.
-
- 2. מוסיפים באיטיות את הליקרים ומקציפים שוב עד להתקשות הקרם.
- מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הגבינה כף אחר כף.
-
- 3. מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומוסיפים כמעט את כל כמות הסוכר.
-
- 4. מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ומוסיפים את שארית הסוכר.
- לבסוף מקפלים את התערובות ביחד לקבלת תערובת בעלת מרקם אחיד וחלק.
-
- 5. טובלים חצאי בישקוטים בקפה, מניחים בתחתית כוסות הגשה.
- יוצקים מעל את התערובת ומניחים במקרר לפחות לשש שעות.
- בהגשה מקשטים באבקת קקאו