וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טירמיסו עם אמרטו וקפה

מתכון מאת: מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • מתכון ל-15 מנות
  • חומרים:
  • 4 חלמונים
  • 4 חלבונים
  • 100 ג' סוכר
  • C.C 20 אמרטו
  • C.C 20 יין מרסלה
  • 1 ק"ג גבינת מסקרפונה
  • חצי ליטר שמנת מתוקה מוקצפת
  • חבילה בישקוטים

אופן ההכנה

  • 1. את החלמונים מקציפים במיקסר ומוסיפים באיטיות את מחצית מכמות הסוכר. ממשיכים להקציף עד לקבלת קרם לבן וקשה.
  • 2. מוסיפים באיטיות את הליקרים ומקציפים שוב עד להתקשות הקרם.
  • מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הגבינה כף אחר כף.
  • 3. מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומוסיפים כמעט את כל כמות הסוכר.
  • 4. מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ומוסיפים את שארית הסוכר.
  • לבסוף מקפלים את התערובות ביחד לקבלת תערובת בעלת מרקם אחיד וחלק.
  • 5. טובלים חצאי בישקוטים בקפה, מניחים בתחתית כוסות הגשה.
  • יוצקים מעל את התערובת ומניחים במקרר לפחות לשש שעות.
  • בהגשה מקשטים באבקת קקאו
  • טירמיסו פשוט ומשובח

  • טרמיסו דבש וקפה

  • בצק פריך בסיסי לעוגות, עוגיות, קיש וטארט

  • עוגת סולת בטעם של פעם

  • עוגת קוקוס ואננס קפואה

  • קרם וניל ושוקולד לבן

  • מרנג אגוזים לבן עם קומפוט תותים

  • ריבת חבושים של השף עזרא קדם

  • מילקי לימון

  • חיתוכיות שוקולד ותפוזים

  • עוגיות שקדים ודבש

  • עוגת ביסקוויטים וקליק ללא אפייה

  • עוגיות סנדוויץ' שוקולד

  • מאפינס דבש

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully