סלט רוקט ותפוחי עץ
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- מתכון לארבעה סועדים:
- 1 חבילה רוקט (חבילה בגודל "שוק" לא החבילות הקטנטנות של הסופרים)
- 2 תפוחי עץ (יש עכשיו בשוק תפוחי ענה)
- חצי כוס אגוזי לוז קלויים
- 250 גרם גבינת עזים טרייה
- חומץ תפוחי עץ או חומץ שרי או בלסמי או כל חומץ שאתם אוהבים
- שמן זית כתית טהור
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
- 1. הציפו את הכיור והשרו את הרוקט באמבטיה קרירה. כך גם יצא החול וגם תושב הרעננות לעלים הירוקים.
- 2. הניחו הרוקט בקערת ערבוב. חיתכו את התפוחים, הוציאו את הגרעין ופרסו לפרוסות דקיקות ככל שעולה בידכם.
- 3. הוסיפו חצי מכמות האגוזים, מלח פלפל, כפית חומץ ושתי כפות שמן זית. ערבבו היטב בעדינות רבה
- 4. פזרו ממעלה את גבינת העזים ואת האגוזים שנותרו והגישו