- 1. מחממים בסיר קטן שמן זית ומוסיפים לו את הבצל ל-2 דקות. מוסיפים את הצ'ילי ומערבבים עוד 2 דקות נוספות.
-
- 2. מוסיפים את כל עשבי התיבול ומבשלים על אש קטנה במשך 5 דקות.
-
- 3. מוסיפים בבת אחת את החמאה והשום ומבשלים עוד מספר דקות. שמים לב שהשום לא משחים.
-
- 4. סוחטים פנימה שני לימונים. מבשלים עוד מספר דקות.
-
- 5. עוטפים את הדג במעט מאוד שמן זית, מלח ופלפל. מניחים את הדג (עם העור למטה) על מחבת שחוממה מראש עם כף שמן זית. מטגנים כ-7-10 דקות עד שהדג מקבל צריבה חומה בהירה.
-
- 6. מניחים כל פרוסת פילה על צלחת ומגישים עם רוטב עשבי התיבול.