וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוף בבמיה

מתכון מאת: גלית,shefer49@barak.net.il

במיה. ShutterStock
במיה

מצרכים למתכון

  • 4 / 6 חתיכות עוף
  • במיה 400 גרם(שטופה ונקיה)
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 שום קצוץ
  • 1/2 פלפל אדום(קצוץ)
  • 1 עגבניה (קטנה)
  • 1 לימון סחוט
  • מעט שמן קנולה (משטח הסיר)
  • 1 רסק עגבניות קטן
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • (ניתן מעט פפריקה חריפה.)
  • 1 כף שטוחה מלח(לפי הטעם)
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • מעט כמון

אופן ההכנה

  • 2 סירים:
  • 1. שמים את העוף עם מים ומרתיחים - כשכול הליכלוך עולה מוצאים את העוף - נקי.
  • 2.בסיר ניפרד - שמים את השמן ומטגנים את הבצל עם השום,כשהבצל שקוף מכניסים את העוף ומטגנים אותו עד שישחים, מוסיפים את העגבניה והפלפל ומערבבים עם מעט סוכר(להורדת החומציות) לאחר 20 דק' .
  • 3. מוסיפים את הלימון ומערבבים.
  • 4. מוסיפים מים עד כיסוי מוסיפים כף וחצי של רסק עגבניות, את התבלינים ומכניסים את הבמיה מבשלים על אש גבוה עד לרתיחה
  • ולאחר מכן על אש קטנה עד שהבמיה רכה.
  • (לא להגיע למצב שהבמיה תהיה רירית)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully