מתכונים חמים

סופלה שוקולד חם שתמיד מצליח

יש עדיין ויכוחים אם הגירסה הצרפתית הקלאסית דומה בכלל לעוגה החמה שאנחנו מכירים בארץ, אבל את מי זה מעניין?

מתכון מאת: באדיבות רולדין, מערכת וואלה! אוכל
  • 20 דקות עבודה

  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

  • 4 יחידות

סופלה שוקולד חם של רולדין

מחשבון המרות

מצרכים

    • 150 גרםשוקולד מריר 70% מוצקי קקאו
    • 150 גרםחמאה
    • 3 חלמונים
    • 3 ביצים
    • ½ כוססוכר (100 גרם)
    • ½ כוסקמח (70 גרם)
למחשבון המרה

אופן ההכנה

איך מכינים סופלה שוקולד חם שתמיד מצליח?

  • 1מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים במעט חמאה ארבעה כלים קטנים חסיני חום או קוקוטים חד פעמיים מנייר כסף, או מסיליקון.
  • 2ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה מעל סיר עם מים חמים (בן מארי) או במיקרו בפולסים של 30 שניות. מערבבים עד להמסה מלאה של השוקולד והחמאה.
  • 3מעבירים את השוקולד והחמאה המומסים לקערת המיקסר עם הסוכר ומתחילים לערבל עם בלון הקצפה.
  • 4מוסיפים את הביצים והחלמונים ומערבלים כ- 30 שניות.
  • 5מוסיפים את הקמח ומערבבים קלות, רק עד לקבלת מסה אחידה.
  • 6יוצקים את הבלילה עד 3/4 גובה הכלים ואופים בתנור החם 9 דקות.
  • 7אוכלים ישר או מקפיאים ומחממים לפני ההגשה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully