פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סופלה שוקולד חם

      מתכון לסופלה שוקולד חם באדיבות רשת הקונדיטוריות 'רולדין'. פשוט, טעים וקוצר מחמאות.

      283 מדרגים / 3.23 כוכבים

      סופלה שוקולד חם של רולדין (יח
      סופלה שוקולד חם של רולדין (יח"צ)

      מצרכים

      • 150 גרם שוקולד מריר
      • 150 גרם חמאה
      • חצי כוס סוכר
      • חצי כוס קמח
      • 3 חלמונים
      • 3 ביצים (גודל 2)

      אופן ההכנה

      • 1. ממיסים את השוקולד בקערה על סיר עם מים חמים (בן מארי), עד להמסה מלאה של השוקולד.
      • 2. מוסיפים את החמאה לקערה עד להמסה.
      • 3. מורידים את הקערה מהסיר, ובמיקסר מערבבים את החמאה והשוקולד המומס, יחד עם הסוכר.
      • 4. מוסיפים את הביצים והחלמונים ומערבבים כ- 30 שניות.
      • 5. מוסיפים את הקמח ומערבבים קלות רק עד לקבלת מסה אחידה.
      • 6. מחלקים לקוקוטים חד פעמיים מנייר כסף, או מסיליקון.
      • 7. אופים בחום של 200 מעלות כ- 15 דקות. ניתן להקפיא, ולחמם לפני ההגשה.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -