וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פבלובה תות

מתכון של גלידריית אייסברג מתוך פסטיבל תותים בשמנת

מתכון מאת: מערכת וואלה

פבלובה תות. ניר לנדאו, מערכת וואלה!
פבלובה תות

מצרכים למתכון

  • קולי תות:
  • 250 גר' תותים טריים
  • 5 כפות אבקת סוכר
  • להגשה:
  • 400 גר' תותים טריים
  • 1 קג' סורבה תות / פירות יער ( או פירות יער וטרגון של אייסברג)
  • 8 תחתיות מרנג מוכנות - ניתן להשיג ברשתות המזון ובחנויות המתמחות
  • לא חובה:
  • 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה (או תחליף צמחי)
  • 2 כפות סוכר

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את קולי התותים: טוחנים את התותים ואבקת הסוכר במעבד מזון עד למרקם חלק. מסננים דרך מסננת דקה ומניחים בצד. מומלץ לשמור במיכל לחיץ, באמצעותו ניתן לעטר את המנה מאוחר יותר.
  • 2. להרכבת המנה: מניחים על צלחת גדולה את תחתית המרנג,
  • ממלאים כל תחתית מרנג בכדור סורבה.
  • 3. מסדרים את התותים הטריים החתוכים מעל כל תחתית,
  • במידה ומעונינים להוסיף קצפת למנה, מקציפים את השמנת והסוכר עד לקצף אחיד ומסדרים מעל התותים הטריים
  • מעטרים כל מנה בכמות נדיבה של קולי התות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully