פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוף צלוי בערמונים, בטטות וארטישוק ירושלמי

      11 מדרגים / 3.53 כוכבים

      עוף צלוי בערמונים, בטטות וארטישוק ירושלמי (דנה מלמד)
      עוף צלוי בערמונים, בטטות וארטישוק ירושלמי (דנה מלמד)

      מצרכים

      • 10 שוקיים עם העור
      • 2 בטטות מאורכות קלופות וחתוכות
      • 6 ארטישוקים ירושלמים קלופים וחתוכים
      • חבילת ערמונים מוכנים לאכילה
      • 2 כוסות יין לבן חצי יבש
      • ½ כוס ציר ירקות (או מים)
      • ½ כוס דבש
      • 6-7 ענפי טימין טרי
      • קליפה מגוררת מתפוז אחד
      • מלח גס
      • פלפל שחור גרוס טרי

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
      • 2. מערבבים בקערה גדולה יין, דבש, ציר ירקות, טימין, קליפת תפוז, מלח ופלפל.
      • 3. מוסיפים את השוקיים, הירקות והערמונים ומערבבים היטב עם הידיים, עד שהכל מצופה ברוטב.
      • 4. מעבירים לתבנית ואופים כ45 דקות מכוסה בנייר אלומיניום.
      • 5. מסירים את הנייר וצולים כ10 דקות נוספות, עד שהשוקיים והירקות צלויים היטב.

      עוד מתכוני עוף

      עוף צלוי בערמונים, בטטות וארטישוק ירושלמי
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -