וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאפה שבלולי גבינה

באדיבות השף בני קריספין ל"קנור"

מתכון מאת: מערכת וואלה

מאפה שבלולי גבינה. יסמין ואריה,
מאפה שבלולי גבינה/יסמין ואריה

מצרכים למתכון

  • 400 גרם עלי פילו מרודדים ל 2-3 ריבועים
  • 1 כוס גבינה בולגרית מגורדת (במליחות מעודנת)
  • 1 גביע גבינה לבנה 5%
  • 1 כוס גבינה צהובה מגורדת או קשקבל לשדרוג
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 2 כפיות מרק פטריות קנור רכיבים טבעיים בלבד
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • 2. מערבבים בקערה גבינות, מרק פטריות קנור ופלפל שחור עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 3. מברישים את העלה העליון בחמאה מומסת.
  • 4. מורחים את התערובת על עלי הפילו.
  • 5. מגלגלים לרולדה ופורסים לפרוסות בעובי של 1 ס"מ.
  • 6. מברישים את השבלולים בחמאה.
  • 7. מניחים על נייר אפייה ואופים בתנור כ- 30 דקות עד להזהבה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully