- 1. מערבבים בקערה קמח תופח עם שקדים טחונים.
-
- 2. מקציפים חמאה וסוכר.
-
- 3. מוסיפים וניל, סילאן וטחינה וממשיכים להקציף.
-
- 4. מוסיפים את תערובת הקמח והשקדים אל התערובת.
-
- 5. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
-
- 6. יוצרים כדורים קטנים ומניחים אותם במרווחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה.
-
- 7. אם רוצים, תוקעים בראש כל עוגיה צנובר, פיסטוק או שקד פרוס.
-
- 8. אופים 8 דקות ואז בודקים את מצב העוגיות. הן אמורות להישאר די בהירות ורק טיפונת להתייצב. אם הן עדיין לא מוכנות מכניסים לעוד 2 דקות ואז בודקים שוב. יש לעוגיות האלה נטייה להישרף מהר. אל תשאירו אותן לבד.
-
- 9. אפשר לשדרג את העוגיות: ממיסים ביחד שוקולד ושמנת.
-
- 10. מורחים תחתית של עוגיה בקרם ומכסים בעוגיה נוספת.
-
- 11. יוצרים סנוויצ'ים מכל הכמות.