מתכונים חמים

דגים בתנור בסגנון מזרחי

דגים טובים לא צריכים הרבה, רק קצת עזרה לפני שהם נכנסים לתנור: עגבניה, מעט פלפל חריף, פפריקה חריפה, שמן וגמבה אדומה, והתוצאה הסופית מבטיחה להיות מסעירה מאוד.

מתכון מאת: בר אלפסי בן דקון,barfilm@walla.com
  • 60 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

הפקת דגים עם יורם ניצן:לוקוס על העצם בתנור (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 סועדים:
  • 4 פילה מושט
  • 6 עגבניות
  • גמבה
  • ראש שום
  • פלפל חריף חתוך לרצועות
  • 2 כפות מלח גדושות
  • 3 כפות סוכר
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • שליש כפית פלפל שחור
  • חצי כף פפריקה חריפה גרוס
  • חצי כוס שמן
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מגרדים לתוך קערה את העבניות בפומפיה. מוסיפים את שאר המצרכים.
  • 2. מסדרים בתבנית את דגי הפילה. יוצקים את התערובת, מוסיפים את שיני השום, הפלפל החריף והגמבה.
  • 3. מכניסים לתנור על חום של 180 מעלות למשך שעה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully