דגים בתנור בסגנון מזרחי
דגים טובים לא צריכים הרבה, רק קצת עזרה לפני שהם נכנסים לתנור: עגבניה, מעט פלפל חריף, פפריקה חריפה, שמן וגמבה אדומה, והתוצאה הסופית מבטיחה להיות מסעירה מאוד.
הפקת דגים עם יורם ניצן:לוקוס על העצם בתנור (צילום: נמרוד סונדרס)
מחשבון המרות
- ל-4 סועדים:
- 4 פילה מושט
- 6 עגבניות
- גמבה
- ראש שום
- פלפל חריף חתוך לרצועות
- 2 כפות מלח גדושות
- 3 כפות סוכר
- 2 כפות פפריקה מתוקה
- שליש כפית פלפל שחור
- חצי כף פפריקה חריפה גרוס
- חצי כוס שמן
- 1. מגרדים לתוך קערה את העבניות בפומפיה. מוסיפים את שאר המצרכים.
- 2. מסדרים בתבנית את דגי הפילה. יוצקים את התערובת, מוסיפים את שיני השום, הפלפל החריף והגמבה.
- 3. מכניסים לתנור על חום של 180 מעלות למשך שעה.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה