- 1. אופים את הסלק בתנור שחומם ל-180 מעלות עם שמן זית, מלח, פלפל וקמצוץ סוכר למשך 40 דקות.
-
- 2. מבשלים את האגס ביין, קינמון, ציפורן וסוכר במשך 20 דקות על אש נמוכה.
-
- 3. מצננים וקורצים עיגולים בכף פריזיאן או חותכים לפלחים.
-
- 4. שומרים את נוזלי הבישול.
-
- 5. מכינים קרוטונים מלחם בריוש: חותכים קוביות של 2 ס"מ על 2 ס"מ מהלחם וקולים בתנור בלי שמן עד שמתייבשים (הלחם עצמו עשיר בחמאה).
-
- 6. מכינים את הרוטב: מערבבים היטב את כל המרכיבים מלבד השמן ומזליפים את השמן תוך כדי טריפה.
-
- 7. מערבבים את כל החומרים מלבד הגבינה, מעבירים לקערת הגשה ומניחים את הגבינה מעל. אפשרות מעוצבת יותר היא לערבב ואז להניח 3 פלחי אנדיב על כל צלחת ולהניח בכל אחד קצת מתערובת העלים. על השכבה הראשונה בונים עוד שכבה בשתי וערב ועליה עוד אחת. על ראש המגדל מניחים את הגבינה.