- 1. מרתיחים בסיר את החלב. מוסיפים מלח, מלח, סוכר, קינמון וקוקוס.
-
- 2. מנמיכים את האש ומוסיפים את הסולת בזרם דקיק ככל האפשר. מערבבים תוך כדי כל הזמן, עד שמתקבלת עיסה.
-
- 3. מכבים את האש ומוסיפים את החלמונים תוך כדי טריפה.
-
- 4. משמנים בחמאה נייר אפיה ומניחים אל משטח עבודה.
-
- 5. משטחים את התערובת על גבי הנייר בצורה אחידה, כך שיתקבל בצק בעובי של כ1 ס"מ. (אפשר להעזר במערוך).
-
- 6. קורצים עיגולים קטנים ומניחים בצד. (אפשר להקפיא חלק מהכמות או לשמור במקרר יומיים).
-
- 7. ממיסים במחבת את ה חמאה ומוסיפים את קוביות התפוחים. מטגנים עד להזהבה קלה ומוסיפים סוכר, ווניל וקינמון.
-
- 8. מוסיפים את הניוקי, מערבבים וממשיכים לטגן עד שהם זהובים.
-
- 9. מגישים חם עם כף מסקרפונה / שמנת חמוצה / קצפת או גלידה וניל.
-
- גיוונים: להגשה אפשר להוסיף עוד קוקוס, שקדים, פיסטוקים, סילאן או סירופ מייפל.