קינוח שמנת ודובדבנים

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה!
קינוח שמנת ודובדבנים. דנה מלמד
קינוח שמנת ודובדבנים

מצרכים

  • לבסיס:
  • 250 גר' ביסקוויטים פתיבר בטעם שוקולד
  • כף סוכר
  • 100 גר' חמאה רכה
  • לקרם:
  • 3 גביעי שמנת חמוצה של פעם
  • 250 גר' גבינת שמנת
  • כף גדושה אינסטנט פודינג וניל
  • תכולה של מקל ווניל (חוצים לאורך ובעזרת סכין מרוקנים את הגרגרים)
  • ½ 1 כוסות סוכר
  • כוס דובדבנים – או פירות יער אחרים כמו: חמוציות, פטל או תערובת של כמה סוגים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  • 2. מרסקים את הביסקוויטים עם הסוכר לתערובת פירורית. מוסיפים את החמאה ומעבדים עד לקבלת עיסה.
  • 3. משטחים את התערובת בבסיס שתי תבניות אינגליש קייק או 24 תבניות סיליקון למאפינ'ס.
  • 4. מערבבים ביחד את כל מרכיבי הקרם.
  • 5. אופים בתנור 20 דקות (בלבד).
  • 6. מצננים לטמפ' החדר ומעבירים למקרר ללילה שלם.
  • 7. מגישים עם מעט מייפל או ריבה אדומה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully