קינוח שמנת ודובדבנים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לבסיס:
- 250 גר' ביסקוויטים פתיבר בטעם שוקולד
- כף סוכר
- 100 גר' חמאה רכה
- לקרם:
- 3 גביעי שמנת חמוצה של פעם
- 250 גר' גבינת שמנת
- כף גדושה אינסטנט פודינג וניל
- תכולה של מקל ווניל (חוצים לאורך ובעזרת סכין מרוקנים את הגרגרים)
- ½ 1 כוסות סוכר
- כוס דובדבנים או פירות יער אחרים כמו: חמוציות, פטל או תערובת של כמה סוגים
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- 2. מרסקים את הביסקוויטים עם הסוכר לתערובת פירורית. מוסיפים את החמאה ומעבדים עד לקבלת עיסה.
- 3. משטחים את התערובת בבסיס שתי תבניות אינגליש קייק או 24 תבניות סיליקון למאפינ'ס.
- 4. מערבבים ביחד את כל מרכיבי הקרם.
- 5. אופים בתנור 20 דקות (בלבד).
- 6. מצננים לטמפ' החדר ומעבירים למקרר ללילה שלם.
- 7. מגישים עם מעט מייפל או ריבה אדומה.