פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קינוח שמנת ודובדבנים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קינוח שמנת ודובדבנים (דנה מלמד)
      קינוח שמנת ודובדבנים (דנה מלמד)

      מצרכים

      • לבסיס:
      • 250 גר' ביסקוויטים פתיבר בטעם שוקולד
      • כף סוכר
      • 100 גר' חמאה רכה
      • לקרם:
      • 3 גביעי שמנת חמוצה של פעם
      • 250 גר' גבינת שמנת
      • כף גדושה אינסטנט פודינג וניל
      • תכולה של מקל ווניל (חוצים לאורך ובעזרת סכין מרוקנים את הגרגרים)
      • ½ 1 כוסות סוכר
      • כוס דובדבנים – או פירות יער אחרים כמו: חמוציות, פטל או תערובת של כמה סוגים

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
      • 2. מרסקים את הביסקוויטים עם הסוכר לתערובת פירורית. מוסיפים את החמאה ומעבדים עד לקבלת עיסה.
      • 3. משטחים את התערובת בבסיס שתי תבניות אינגליש קייק או 24 תבניות סיליקון למאפינ'ס.
      • 4. מערבבים ביחד את כל מרכיבי הקרם.
      • 5. אופים בתנור 20 דקות (בלבד).
      • 6. מצננים לטמפ' החדר ומעבירים למקרר ללילה שלם.
      • 7. מגישים עם מעט מייפל או ריבה אדומה.

      מתכונים נוספים

      קינוח שמנת ודובדבנים
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -