מופלטה מגולגלת בחמאה ודבש
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 ק"ג קמח לבן מנופה
- 30 גר' שמרים לחים
- 20 גר' סוכר
- 20 גר' מלח
- כ-2.5 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
- 1. לשים את כל מרכיבי הבצק ומשהים כ 15 דקות.
- 2. יוצרים כדורים בגודל 30 גר ומשהים לעוד 15 דקות, טובלים בשמן ומרדדים על משטח שיש.
- 3. מטגנים על מחבת בחום בינוני הופכים ומניחים אחד נוסף מעל עד לגובה של עשרים ומוציאים מהמחבת, מגישים מגולגל במלית חמאה ודבש .