בורקס
אני מת על הבורקס הזה מכמה סיבות. קודם כל בצק העלים הוא מחמאה אמיתית ולא ממרגרינה. והמילוי כל כך טעים - בעיקר כשהבורקס יוצא רותח מהתנור.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חבילה בצק עלים עשוי חמאה
- 1 חבילה קוטג' 5%
- 100 גר קשקבל
- 100 גר סנט מור
- 2 חלמונים
- 1 כף קמח
אופן ההכנה
- 1. מרדדים את בצק העלים. חותכים את הבצק למלבנים שווים בגודלם.
- 2. מערבבים את כל חומרי המילוי.
- 3. במרכז כל בצק מניחים את מילוי הגבינות ומקפלים את הבצק לצורת נקניק. מורחים את הבצק בחלמון ביצה ובוזקים מעט מלח גס.
- 4. אופים בחום של 180 מעלות לעשר דקות ולעוד חצי שעה ב-150 מעלות.
- 5. מגישים עם עגבניות, בצלים וביצה קשה.