בורקס

אני מת על הבורקס הזה מכמה סיבות. קודם כל בצק העלים הוא מחמאה אמיתית ולא ממרגרינה. והמילוי כל כך טעים - בעיקר כשהבורקס יוצא רותח מהתנור.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה!
בורקס גבינה. ברני ארדוב
בורקס גבינה

מצרכים

  • 1 חבילה בצק עלים עשוי חמאה
  • 1 חבילה קוטג' 5%
  • 100 גר קשקבל
  • 100 גר סנט מור
  • 2 חלמונים
  • 1 כף קמח

אופן ההכנה

  • 1. מרדדים את בצק העלים. חותכים את הבצק למלבנים שווים בגודלם.
  • 2. מערבבים את כל חומרי המילוי.
  • 3. במרכז כל בצק מניחים את מילוי הגבינות ומקפלים את הבצק לצורת נקניק. מורחים את הבצק בחלמון ביצה ובוזקים מעט מלח גס.
  • 4. אופים בחום של 180 מעלות לעשר דקות ולעוד חצי שעה ב-150 מעלות.
  • 5. מגישים עם עגבניות, בצלים וביצה קשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully