- 1. מחממים תנור ל- 150 מעלות.
-
- 2. מערבבים את הסוכר עם הפתי בר המפורר. מוסיפים לו את החמאה המומסת ומערבבים ביד כך שכל הפירורים מצופים חמאה.
-
- 3. מרפדים תבנית 26 ס"מ בנייר אפיה ומהדקים את תערובת הפירורים לתחתית התבנית. אופים כ- 10 דקות או עד שהפירורים מזהיבים. מניחים לצינון במשך כמה דקות.
-
- 4. מעלים את חום התנור ל- 175 מעלות. במקביל, מערבבים את הסוכר, הביצים והחלמונים. מוסיפים את גבינת השמנת וגרגרי הוניל. מערבבים עד שלא ישארו גושי גבינה. מוסיפים את הקמח ומערבבים.
-
- 5. מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים כ- 40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
-
- 6. מערבבים את השמנת החמוצה, הסוכר והוניל. מעבירים את התערובת על הגבינה האפויה ואופים שוב למשך 10 דקות.
-
- 7. מוציאים ומצננים במקרר.