וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נתחוני עוף ברוטב סילאן "חמוץ מתוק"

המנה הזאת מכילה איזון מושלם בין מושחת למרענן: מערום של נתחים פריכים בבלילה עשירה, ולצדם ירקות מוקפצים

מתכון מאת: מערכת וואלה

נתחוני עוף בסילאן.
נתחוני עוף בסילאן

מצרכים למתכון

  • ½ ק"ג חזה עוף חתוך לפיסות קטנות בגודל נגיסה
  • 3 גזרים חתוכים לרצועות דקות כגפרורים
  • 1 בצל לתוך לפלחים
  • 1 גמבה חתוכה לקוביות
  • ¼ כרוב לבן חתוך גס
  • ½ כוס קוביות אננס משומר (ללא הנוזלים)
  • 1 כוס רוטב סילאן "חמוץ מתוק" של חצר כנרת
  • 2 כפות שמן זית
  • שמן לטיגון
  • לבלילה:
  • 1 כוס קמח
  • ½ כוס בירה לבנה + ½ כוס מים
  • 1 ביצה

אופן ההכנה

  • 1. לערבב יחד את כל חומרי הבלילה עד לקבלת בלילה חלקה ואחידה. (ניתן להשרות את נתחוני העוף ברוטב סויה+כף סוכר+קורט פלפל שחור)
  • 2. טובלים את נתחוני העוף בבלילה ומטגנים בשמן עמוק, עד שהנתחנים פריכים על פני השטח ומבושלים היטב.
  • 3. מחממים בווק את השמן זית, מוסיפים את הירקות ומקפיצים מס' דקות. מוסיפים את הנתחנים ואת רוטב סילאן "חמוץ מתוק" של חצר כנרת, ומקפיצים עוד מס' דקות. מגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully