מתכונים חמים

קציצות הודו

קבלו מתכון לקציצות הודו עם ניחוח בזיליקום והמון טעם שתטרפו עם טחינה/יוגורט עם שמיר/רוטב עגבניות או י

מתכון מאת: מיכאל מקייה,michaelmacchia@hotmail.com
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

אילוסטרציה

מחשבון המרות

מצרכים

    • 500 גרםהודו
    • 1 בצל בינוני
    • 2 שיני שום
    • צרורעלי בזיליקום
    • 1 ביצה
    • 2 כפותפירורי לחם
    • 2 כפותשמן זית
    • 2 כפותמיץ לימון
    • 1 כפיתכורכום
    • מלח
    • פלפל שחור
    • שמן לטיגון

אופן ההכנה

איך מכינים קציצות הודו?

  • 1טוחנים את ההודו עם שאר המרכיבים במטחנת בשר או בבלנדר (עדיף מתחנה מבחינת המרקם).
  • 2נותנים לבלילה לנוח 30 דקות.
  • 3עושים קציצות ע"י השטחה של כדור בגודל של כדור פינג פונג.
  • 4מטגנים את הקציצות מכל צד עד לצבע זהוב יפה.
  • 5בסוף הטיגון מעבירים לנייר סופג.
  • 6אוכלים עם טחינה/יוגורט עם שמיר/רוטב עגבניות... לפי הטעם.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully