קציצות הודו
קבלו מתכון לקציצות הודו עם ניחוח בזיליקום והמון טעם שתטרפו עם טחינה/יוגורט עם שמיר/רוטב עגבניות או י
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500גרםהודו
- 1בצל בינוני
- 2שיני שום
- צרורעלי בזיליקום
- 1ביצה
- 2כפותפירורי לחם
- 2כפותשמן זית
- 2כפותמיץ לימון
- 1כפיתכורכום
- מלח
- פלפל שחור
- שמן לטיגון
- מחשבון המרות
אופן ההכנה
איך מכינים קציצות הודו?
- 1טוחנים את ההודו עם שאר המרכיבים במטחנת בשר או בבלנדר (עדיף מתחנה מבחינת המרקם).
- 2נותנים לבלילה לנוח 30 דקות.
- 3עושים קציצות ע"י השטחה של כדור בגודל של כדור פינג פונג.
- 4מטגנים את הקציצות מכל צד עד לצבע זהוב יפה.
- 5בסוף הטיגון מעבירים לנייר סופג.
- 6אוכלים עם טחינה/יוגורט עם שמיר/רוטב עגבניות... לפי הטעם.