וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גולש בבירה

שימו רגע בצד את כל מה שאתם מכירים לגבי הגולש ההונגרי המסורתי: זהו מתכון שנותן לתבשיל הוותיק טוויסט מסקרן, בעזרת טעם מאלטי וטעים של בירה מתקתקה.

מתכון מאת: שרה,sarina@netvision.net.il

גולאש בשר הונגרי. נמרוד סונדרס
גולאש בשר הונגרי

מצרכים למתכון

  • בשר בקר חתוך לקוביות גדולות
  • 1 בצל בינוני קצוץ קטן
  • 1 כף קמח
  • 1 בקבוק בירה לבנה מכל סוג
  • מלח, פלפל שחור
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את קוביות הבשר טיגון קצר. מוציאים ומניחים בצד.
  • 2. מטגנים באותה מחבת את הבצל, ומגרדים היטב עם כף עץ את כל מה שנדבק בתחתית מטיגון הבשר. מוסיפים כף קמח ומערבבים.
  • 3. מוסיפים את בקבוק הבירה ואת הבשר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים על אש קטנה מאוד כשעתיים עד שהבשר מתרכך והרוטב מסמיך מאוד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully