גולש בבירה
שימו רגע בצד את כל מה שאתם מכירים לגבי הגולש ההונגרי המסורתי: זהו מתכון שנותן לתבשיל הוותיק טוויסט מסקרן, בעזרת טעם מאלטי וטעים של בירה מתקתקה.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- בשר בקר חתוך לקוביות גדולות
- 1 בצל בינוני קצוץ קטן
- 1 כף קמח
- 1 בקבוק בירה לבנה מכל סוג
- מלח, פלפל שחור
- שמן לטיגון
אופן ההכנה
- 1. מטגנים את קוביות הבשר טיגון קצר. מוציאים ומניחים בצד.
- 2. מטגנים באותה מחבת את הבצל, ומגרדים היטב עם כף עץ את כל מה שנדבק בתחתית מטיגון הבשר. מוסיפים כף קמח ומערבבים.
- 3. מוסיפים את בקבוק הבירה ואת הבשר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים על אש קטנה מאוד כשעתיים עד שהבשר מתרכך והרוטב מסמיך מאוד.