- 1. מחממים את השמן ומטגנים את הבצל במחבת רחבה עם תחתית עבה, עד שהוא מתרכך ומזהיב. מוציאים את הבצל לצלחת. מתבלים את נתחי העוף במחצית מהסומק ומטגנים עד שיזהיבו משני הצדדים. מוציאים ושומרים במקום חמים.
-
- 2. מחזירים למחבת את הבצל המטוגן ומוסיפים את הבירה ומיץ הלימון. מתבלים בסומק, במלח ובפלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שרוב הנוזלים מתאדים והרוטב מתעבה ומסמיך (3-5 דקות).
-
- 3. מוסיפים למחבת את הניוקי המבושלים, ומערבבים עד שיתחממו ויצופו ברוטב. מחלקים את הניוקי לצלחות ומניחים בכל צלחת נתח עוף. מפזרים מעל מעט פטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד.