מתכונים חמים

ניוקי פטריות חורש

מתכון של השף צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

ניוקי פטריות חורש של אוליב ליף

מחשבון המרות

מצרכים

  • לניוקי:
  • 1 ק"ג תפו"א מבושל עם קליפה מסוג דזירה
  • 250 גרם קמח
  • ביצה+חלמון
  • קורט מלח
  • רוטב:
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 10 פטריות שמפניון חתוכות לרבעים
  • 6 פטריות פורטובלו חתוכות לרצועות
  • חופן פטריות ירדן חתוכות לרבעים
  • כף מחית פטריות כמהין
  • מעט ציר ירקות או עוף
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הניוקי: מייבשים בתנור בכלי פחם למשך 10 דקות ולאחר מכן מקלפים ומועכים למחית חלקה ואחידה.
  • 2. מקררים ומוסיפים קמח. מוסיפים ביצה, חלמון ומלח, מערבבים היטב ויוצרים גלילים. חותכים בעזרת סכין לגודל 2 ס"מ.
  • 3. מבשלים במים רותחים את הניוקי למשך 3 דקות.
  • 4. במחבת נפרדת מחממים שמן זית ומקפיצים את סוגי הפטריות, מוסיפים את מחית הכמהין, הניוקי ומתבלים במלח ופלפל.
  • 5. מקפיצים את כל החומרים יחד כ-2 דקות ומוסיפים עירית קצוצה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully