- 1.חורצים את העגבניות ומכניסים למים רותחים למשך 5 שניות , מעבירים למים קרים ואז קולפים את העגבנייה . חותכים את העגבנייה לארבע ומוציאים את החלק הפנימי. מניחים בצד.
-
- 2.קולים חציל בינוני על אש גלויה, קולפים וקוצצים, מוסיפים פטרוזיליה, ריחן, טופו, שום, מלח, פלפל ומעט שמן זית, מניחים בצד.
-
- 3. קורצים עיגול בצק עלים ומניחים בצד .
-
- 4. מרכיבים את הטארט: לוקחים תבנית אלומיניום בקוטר 6 ס"מ / גובה 5 ס"מ ומסדרים את פילה העגבנייה שהכנו מראש בצורה של "ספירלה" מסביב לתבנית.
-
- 5. ממלאים את מלית החציל הקצוץ בתבנית מעל הספירלה של העגבנייה עד לגובה התבנית וסוגרים עם דסקית בצק עלים.
-
- 6. אופים למשך 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות או עד שהבצק מזהיב.
-
- 7. הופכים אל צלחת הגשה. אפשר להגיש עם רוטב פסטו.