וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טארט טאטן עגבניות אפוי במילוי חצילים

מתכון של השף צ'רלי פדידה, ממסעדת Olive Leaf

מתכון מאת: מערכת וואלה

טארט טאטן עגבניות של אוליב ליף.
טארט טאטן עגבניות של אוליב ליף

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות :
  • 4 עגבניות אדומות בשלות
  • 1 חציל שרוף על אש גלויה, קלוף וקצוץ
  • 1/2 שן שום קצוצה
  • 4 דסקיות של בצק עלים
  • 1 חבילה גבינת טופו
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 10 עלי ריחן טרי קצוץ

אופן ההכנה

  • 1.חורצים את העגבניות ומכניסים למים רותחים למשך 5 שניות , מעבירים למים קרים ואז קולפים את העגבנייה . חותכים את העגבנייה לארבע ומוציאים את החלק הפנימי. מניחים בצד.
  • 2.קולים חציל בינוני על אש גלויה, קולפים וקוצצים, מוסיפים פטרוזיליה, ריחן, טופו, שום, מלח, פלפל ומעט שמן זית, מניחים בצד.
  • 3. קורצים עיגול בצק עלים ומניחים בצד .
  • 4. מרכיבים את הטארט: לוקחים תבנית אלומיניום בקוטר 6 ס"מ / גובה 5 ס"מ ומסדרים את פילה העגבנייה שהכנו מראש בצורה של "ספירלה" מסביב לתבנית.
  • 5. ממלאים את מלית החציל הקצוץ בתבנית מעל הספירלה של העגבנייה עד לגובה התבנית וסוגרים עם דסקית בצק עלים.
  • 6. אופים למשך 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות או עד שהבצק מזהיב.
  • 7. הופכים אל צלחת הגשה. אפשר להגיש עם רוטב פסטו.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully