סלט דרום אמריקאי

מתכון מאת: אורן גולדפינגר, מערכת וואלה!
סלט מקסיקני(צילום: ניר גבעון)

מצרכים

  • 2 כוסות שעועית שחורה מושרית ומבושלת
  • 1/2 קופסא אננס משומר
  • 2 פלפלים מתוקים, רצוי בצבעים שונים
  • 2 פלפלים חריפים אדומים
  • מיץ מחצי לימון
  • 3 כפות מהסירופ של האננס
  • שמן זית
  • מלח
  • כמה טיפות טבסקו (לא חובה)

אופן ההכנה

  • 1. משרים את השעועית למשך הלילה, שוטפים ומבשלים עד לריכוך. מסננים ומצננים.
  • 2. חותכים את הפלפלים לקוביות.
  • 3. מנקים את הפלפלים החריפים מהגרעינים והקרומים הלבנים, קוצצים לטבעות.
  • 4. מוסיפים אננס ומתבלים בשמן זית, מלח, לימון וסירופ אננס ומוסיפים טבסקו, אם הפלפלים לא מספיק חריפים לאחר הניקוי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully