- 1. מקמחים את חלקי העוף ומנערים קמח עודף. מחממים את השמן בסיר גדול וכבד ומשחימים בו את חלקי העוף (בקבוצות). שומרים את הנתחים השחומים בצד. מוסיפים לסיר את הבצל, השום, הגזר וצמחי התבלין. מטגנים תוך ערבוב עד שהבצל נעשה שקוף.
-
- 2. מחזירים לסיר את חלקי העוף יחד עם המיצים שהפרישו. מערבבים. ממליחים קלות ומפלפלים בנדיבות. מוסיפים מעט מהיין ובעזרת כף עץ משפשפים את קרקעית הסיר לחלץ את הטעמים שדבקו בו. מוסיפים את שאר היין ומביאים לרתיחה.
-
- 3. מנמיכים את הלהבה ומבשלים שלושת?רבעי השעה בכיסוי חלקי של הסיר. אם הלהבה חזקה מדי ונוזלי הבישול מתאדים, מוסיפים ציר עוף (אם יש) או מים. הרוטב צריך להיות סמיך במידה, כמובן.
-
- 4. מסירים מהאש וממתינים עשר דקות לפחות לפני ההגשה.