פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ביסקוטי טופו, קפה, שוקולד ואגוזי ברזיל

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      ביסקוטי קפה שוקולד (ברני ארדוב)
      ביסקוטי קפה שוקולד (ברני ארדוב)

      מצרכים

      • 2 כוסות קמח מלא
      • 50 גר' שוקולד מריר קצוץ
      • 100 גר' אגוזי ברזיל קצוצים
      • 1 כפית אבקת אפיה
      • 1/2 כפית מלח
      • 50 גר' טופו
      • 1/3 כוס שמן קנולה
      • 1/2 כוס סוכר קנים אורגני
      • 3 כפות אבקת נס קפה
      • 2 כפות פשתן טחון ב-1/3 כוס מים

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
      • 2. מנפים את הקמח לקערה, מוסיפים את השוקולד, האגוזים, אבקת האפיה והמלח ומערבבים.
      • 3. טוחנים בבלנדר טופו, נס קפה, פשתן ומים לקבלת תערובת חלקה.
      • 4. מוזגים לקערה שמן וסוכר, וטורפים יחד עם תערובת הטופו.
      • 5. מוזגים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
      • 6. מעצבים 2 כיכרות ומניחים על תבנית מצופה בנייר אפיה.
      • 7. אופים במשך 20 דקות.
      • 8. מצננים לחלוטין ופורסים את הכיכרות לפרוסות.
      • 9. אופים שוב בחום של 100 מעלות במשך 15 דקות, הופכים את הפרוסות ואופים שוב עוד 15 דקות.
      • 10. מצננים ושומרים בצנצנת אטומה.

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות