- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2. מנפים את הקמח לקערה, מוסיפים את השוקולד, האגוזים, אבקת האפיה והמלח ומערבבים.
-
- 3. טוחנים בבלנדר טופו, נס קפה, פשתן ומים לקבלת תערובת חלקה.
-
- 4. מוזגים לקערה שמן וסוכר, וטורפים יחד עם תערובת הטופו.
-
- 5. מוזגים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
-
- 6. מעצבים 2 כיכרות ומניחים על תבנית מצופה בנייר אפיה.
-
- 7. אופים במשך 20 דקות.
-
- 8. מצננים לחלוטין ופורסים את הכיכרות לפרוסות.
-
- 9. אופים שוב בחום של 100 מעלות במשך 15 דקות, הופכים את הפרוסות ואופים שוב עוד 15 דקות.
-
- 10. מצננים ושומרים בצנצנת אטומה.