ביסקוטי טופו, קפה, שוקולד ואגוזי ברזיל

מתכון מאת: אורן גולדפינגר, מערכת וואלה!
ביסקוטי קפה שוקולד

מצרכים

  • 2 כוסות קמח מלא
  • 50 גר' שוקולד מריר קצוץ
  • 100 גר' אגוזי ברזיל קצוצים
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כפית מלח
  • 50 גר' טופו
  • 1/3 כוס שמן קנולה
  • 1/2 כוס סוכר קנים אורגני
  • 3 כפות אבקת נס קפה
  • 2 כפות פשתן טחון ב-1/3 כוס מים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. מנפים את הקמח לקערה, מוסיפים את השוקולד, האגוזים, אבקת האפיה והמלח ומערבבים.
  • 3. טוחנים בבלנדר טופו, נס קפה, פשתן ומים לקבלת תערובת חלקה.
  • 4. מוזגים לקערה שמן וסוכר, וטורפים יחד עם תערובת הטופו.
  • 5. מוזגים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 6. מעצבים 2 כיכרות ומניחים על תבנית מצופה בנייר אפיה.
  • 7. אופים במשך 20 דקות.
  • 8. מצננים לחלוטין ופורסים את הכיכרות לפרוסות.
  • 9. אופים שוב בחום של 100 מעלות במשך 15 דקות, הופכים את הפרוסות ואופים שוב עוד 15 דקות.
  • 10. מצננים ושומרים בצנצנת אטומה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully