- 1. מערבבים בקערה את הבשר הטחון עם הג'ינג'ר, חמאת הבוטנים, הביצה, פירורי הלחם ועשבי התיבול. מתבלים במלח ובפלפל.
-
- 2. לשים את התערובת בידיים עד שהיא הופכת מעט דביקה, ומניחים לכחצי שעה במקרר.
-
- 3. יוצרים מהתערובת כדורים קטנים, בקוטר של כ-2 ס"מ.
-
- 4. במחבת רחבה מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן חם מאוד, מוסיפים פנימה את כדורי הבשר ומטגנים עד שהם משחימים מכל הצדדים.
-
- 5. מערבבים בקערית את כל חומרי הרוטב, ומוסיפים למחבת עם כדורי הבשר המטוגנים.
-
- 6. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש קטנה עד שהרוטב מסמיך, כחצי שעה.
-
- 7. מגישים עם אורז לבן או פסטה.