- 1. מכינים את המישרה: שמים בקערה את חומרי המישרה ומערבבים היטב.
-
- 2. מוסיפים את פרוסות הסינטה אל המישרה, מערבבים ומשהים כ-25 דקות. אפשר גם להכין כמה שעות מראש ולשמור במקרר .
-
- 3. פורסים דק את החצילים לפרוסות בעובי 3 ממ. מגלגלים את הפרוסות בקמח כדי לתת להן ציפוי קל.
-
- 4. מחממים שמן לטיגון עמוק בווק או במחבת עמוקה. מנערים את הקמח מהחצילים ומטגנים אותם בשניים או שלושה מחזורים.
-
- 5. מוציאים ושומרים על מגבות נייר כדי לספוג את עודף השמן.
-
- 6. במחבת נוספת, או באותו ווק לאחר ששופכים מתוכו את מרבית השמן, מטגנים את פרוסות הסינטה עם חומרי המישרה, במשך 2 דקות. מוסיפים את שיני השום המעוכות, הצילי או רוטב הצילי המתוק, לפי הטעם, וכן מלח ופלפל. מערבבים.
-
- 7. לסיום המנה מוסיפים לבשר את פרוסות החצילים המטוגנות. מערבבים פעם נוספת בעדינות כדי שהחצילים לא יישברו. מגישים מיד.
-
- 8. טיפ: על מנת לחתוך פרוסות בשר דקיקות מומלץ לשים את נתח הבשר במקפיא ל-30 דקות בלבד (לא להקפיא לגמרי) ואז לחתוך בסכין חדה בניצב לשריר.