שניצל גויאבה בציפוי קוקוס
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 6 גויאבות מוצקות
- 2 ביצים
- רבע כוס חלב
- חצי כוס קוקוס
- שליש כוס סוכר
- 100 גרם חמאה לטיגון
- לקצפת:
- חצי כוס שמנת מתוקה
- 2 כפות גרידת לימון
- 50 גרם סוכר
אופן ההכנה
- 1. מכינים את הקצפת: מקציפים את השמנת עם הסוכר וגרידת הלימון עד לקבלת קצב יציב. מעבירים למקרר.
- 2. פורסים את הגויאבות לפרוסות בעובי 1 ס"מ. בקערית, מערבבים את הקמח עם מחצית מכמות הסוכר. בקערית נפרדת מערבבים את הקוקוס עם יתר הסוכר, ובקערית נוספת טורפים את הביצים עם החלב.
- 3. מצפים את פרוסות הגויאבה בתערובת הקמח והסוכר, לאחר מכן טובלים קערית הביצים ולבסוף בקערית הקוקוס והסוכר.
- 4. ממיסים את החמאה במחבת כבדה, ומטגנים על אש קטנה, משני הצדדים, עד להזהבה. מגישים חם, לצד הקצפת הקרה.