שניצל גויאבה בציפוי קוקוס

מתכון מאת: ניר צוק, מערכת וואלה!
שניצל גויאבה של ניר צוק. ברני ארדוב
שניצל גויאבה של ניר צוק

מצרכים

  • 6 גויאבות מוצקות
  • 2 ביצים
  • רבע כוס חלב
  • חצי כוס קוקוס
  • שליש כוס סוכר
  • 100 גרם חמאה לטיגון
  • לקצפת:
  • חצי כוס שמנת מתוקה
  • 2 כפות גרידת לימון
  • 50 גרם סוכר

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הקצפת: מקציפים את השמנת עם הסוכר וגרידת הלימון עד לקבלת קצב יציב. מעבירים למקרר.
  • 2. פורסים את הגויאבות לפרוסות בעובי 1 ס"מ. בקערית, מערבבים את הקמח עם מחצית מכמות הסוכר. בקערית נפרדת מערבבים את הקוקוס עם יתר הסוכר, ובקערית נוספת טורפים את הביצים עם החלב.
  • 3. מצפים את פרוסות הגויאבה בתערובת הקמח והסוכר, לאחר מכן טובלים קערית הביצים ולבסוף בקערית הקוקוס והסוכר.
  • 4. ממיסים את החמאה במחבת כבדה, ומטגנים על אש קטנה, משני הצדדים, עד להזהבה. מגישים חם, לצד הקצפת הקרה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully