מתכונים חמים

שניצל גויאבה בציפוי קוקוס

מתכון מאת: ניר צוק, מערכת וואלה!
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

שניצל גויאבה של ניר צוק (צילום: ברני ארדוב)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 6 גויאבות מוצקות
  • 2 ביצים
  • רבע כוס חלב
  • חצי כוס קוקוס
  • שליש כוס סוכר
  • 100 גרם חמאה לטיגון
  • לקצפת:
  • חצי כוס שמנת מתוקה
  • 2 כפות גרידת לימון
  • 50 גרם סוכר
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הקצפת: מקציפים את השמנת עם הסוכר וגרידת הלימון עד לקבלת קצב יציב. מעבירים למקרר.
  • 2. פורסים את הגויאבות לפרוסות בעובי 1 ס"מ. בקערית, מערבבים את הקמח עם מחצית מכמות הסוכר. בקערית נפרדת מערבבים את הקוקוס עם יתר הסוכר, ובקערית נוספת טורפים את הביצים עם החלב.
  • 3. מצפים את פרוסות הגויאבה בתערובת הקמח והסוכר, לאחר מכן טובלים קערית הביצים ולבסוף בקערית הקוקוס והסוכר.
  • 4. ממיסים את החמאה במחבת כבדה, ומטגנים על אש קטנה, משני הצדדים, עד להזהבה. מגישים חם, לצד הקצפת הקרה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully