וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוף הונאני חריף

מתכון מאת: הילה אשכנזי וליטל אברהם, מערכת וואלה

תבשיל רגלי צפרדעים. הילה אשכנזי וליטל אברהם
תבשיל רגלי צפרדעים

מצרכים למתכון

  • עוף שלם נקי וחתוך לקוביות (הסינים חותכים את כל העוף כמות שהוא כולל העצמות. אנחנו מעדיפות להשתמש אך ורק בנתחי חזה נקיים)
  • 2-3 פלפלי צ'ילי חריפים, ללא הגרעינים, חתוכים לריבועים
  • 8 שיני שום
  • מעט ג'ינג'ר קלוף וקצוץ דק
  • כף סויה
  • כף עמילן תירס (קורנפלור)
  • כף יין לבן
  • ½ כף חומץ
  • ½ כף שמן סומסום
  • שמן לטיגון (הסינים אוהבים המון שמן! לפחות 2 כוסות. אבל אנחנו משתמשות בפחות)

אופן ההכנה

  • 1. משרים את נתחי העוף בקערה עם מלח, יין, חומץ ועמילן תירס ל-20 דקות.
  • 2. מחממים שמן בווק גדול ומטגנים את נתחי העוף. מוציאים ומניחים בצד.
  • 3. מטגנים את פלפלי הצ'ילי, שיני השום והג'ינג'ר כ-2-3 דקות ומוסיפים את נתחי העוף. מזליפים מעל סויה ושמן שומשום.
  • מגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully