וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קישואים ואפונה בלימון ונענע

טעים לצד כל פחמימה "לבנה" (אורז, בורגול, קינואה, קוסקוס ואפילו פירה) ויכול להשתלב נפלא גם עם פסטה

מתכון מאת: עופרי זוטא, מערכת וואלה

קישואים ואפונה בלימון ונענע. עופרי זוטא, מערכת וואלה!
קישואים ואפונה בלימון ונענע/עופרי זוטא

מצרכים למתכון

  • ½ כף שמן זית
  • ½ בצל מקולף, חצוי ופרוס דק
  • 2 קישואים או זוקיני קטנים פרוסים (או חצויים לאורך, ופרוסים אלכסונית)
  • 1 כוס אפונה ירוקה חלוטה במים רותחים כ-2 דקות
  • ¼ כפית מלח
  • 1 כף מיץ לימון טרי + כפית קליפת לימון מגוררת
  • חופן נענע טריה קצוצה או כף נענע יבשה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים היטב סיר קטן או מחבת רחבה. מוסיפים את השמן.
  • מזהיבים רצועות בצל על להבה בינונית-נמוכה.
  • 2. מחזירים לאש גבוהה ומוסיפים את פרוסות הקישואים. מקפיצים קלות, עד שהם נצרבים.
  • 3. מוסיפים אפונה, מלח ומיץ לימון. מערבבים ומסירים מהאש. מוסיפים נענע, מערבבים קלות ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully