- 1. חממו את התנור ל-180 מעלות, שמנו קלות תבנית מרובעת בגודל 20X30 ס"מ והניחו עליה נייר אפייה לא משומן.
-
- 2. שיברו את השוקולד לקוביות והמיסו אותו יחד עם חמאה בקערה מעל סיר מים רותחים (בן מארי), הורידו מהאדים וקררו ל-5 דקות.
-
- 3. הקציפו את הסוכר והביצים עד לקבלת מרקם תפוח.
-
- 4. ערבבו לתוך הביצים המוקצפות את תמצית הוניל, הקמח, הקפה והמלח עד לקבלת עיסה אחידה.
-
- 5. קפלו פנימה את תערובת השוקולד.
-
- 6. שטחו את התערובת מעל נייר האפייה עד לקבלת משטח אחיד, וישרו באמצעות מרית (כף מריחה) ופזרו מעל את האגוזים.
-
- 7. אפו במשך 20 דק'.
-
- 8. לאחר האפיה הניחו לתבנית להצטנן וחתכו לריבועים בגודל הרצוי