וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ספינג' תפוזים

מתכון של השף שליו קמחי מ'מכללת השף'

מתכון מאת: מערכת וואלה

ספינג' תפוזים. דניאל לילה,
ספינג' תפוזים/דניאל לילה

מצרכים למתכון

  • לבצק:
  • 1 ק"ג קמח
  • 30 גרם שמרים יבשים
  • 1 כפית גרידת תפוז
  • 2 כפות ליקר תפוזים
  • 400 מ"ל מים
  • 400 מ"ל חלב
  • 10 מ"ל תמצית וניל
  • סירופ תפוזים:
  • רצועות גרידה מ-1 תפוז
  • מיץ מתפוז 1
  • 500 גרם סוכר
  • 500 מ"ל מים
  • 1/4 כוס ליקר תפוזים

אופן ההכנה

  • 1. הכנת הספינג': מערבבים את חומרי הבצק עד ליצירה של בצק גמיש ודביק. מעבירים לקערה מכוסה במגבת או ניילון נצמד, לאחר מכן מתפיחים עד להכפלת נפח.
  • 2. טובלים את הידיים בקערת מים, בוצעים מהבצק הרך כדורים, ויוצרים חור במרכז.
  • 3. מחממים סיר עם שמן עמוק ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב.
  • 4. להכנת הסירופ: מרתיחים יחד את כל החומרים עד ליצירת קצף במשך כ-30 דקות.
  • 5. הגשה: טובלים את הספינג' בסירופ החם, ומגישים לשולחן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully