- 1. מקציפים את החמאה והסוכר במיקסר, במהירות גבוה, עד לתערובת בהירה ואוורירית.
-
- 2. מוסיפים את הביצים, אחת בכול פעם, עד להטמעה מלאה ואז עוברים לביצה הבאה.
-
- 3. מצרפים את הדבש והתבלינים תוך כדי ערבוב איטי יותר במיקסר. מצרפים את הקפה למיקסר במזיגה איטית.
-
- 4. מערבבים בכלי נפרד את הקמח, אבקת האפיה, הצימוקים האגוזים והתבלינים לתערובת אחידה.
-
- 5. מצרפים את תערובת הקמח למיקסר, כף גדולה בכול פעם, עד להטמעת כל התערובת היבשה ברטובה.
-
- 6. מעבירים לתבנית 26 (או לזוג תבניות אינגליש קייק ) משומנת היטב, ומאובקת במעט קמח.
-
- 7. אופים כ 40 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
-
- העוגה משתבחת ביום המחרת וניתנת לשמירה עד כשבוע בכלי אטום.
-
-
- צילום, בימוי ועריכה: IVP - בית הפקה מקוון.