פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגת דבש וקפה

      עוגה מושלמת ליד הקפה, כי הקפה כבר בפנים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מצרכים

      • 150 גרם חמאה או מרגרינה
      • 150 גרם סוכר
      • 3 ביצים
      • 3 כוסות קמח
      • 1 שקית אבקת אפיה
      • כוס ( 250 מ"ל ) קפה טורקי עלית ,שהוכן "כמו שצריך", קורר וסונן .
      • חצי כוס דבש
      • כפית קינמון
      • כפית ציפורן טחון
      • חופן צימוקים קצוצים
      • חופן אגוזי מלך קלויים וקצוצים

      אופן ההכנה

      • 1. מקציפים את החמאה והסוכר במיקסר, במהירות גבוה, עד לתערובת בהירה ואוורירית.
      • 2. מוסיפים את הביצים, אחת בכול פעם, עד להטמעה מלאה ואז עוברים לביצה הבאה.
      • 3. מצרפים את הדבש והתבלינים תוך כדי ערבוב איטי יותר במיקסר. מצרפים את הקפה למיקסר במזיגה איטית.
      • 4. מערבבים בכלי נפרד את הקמח, אבקת האפיה, הצימוקים האגוזים והתבלינים לתערובת אחידה.
      • 5. מצרפים את תערובת הקמח למיקסר, כף גדולה בכול פעם, עד להטמעת כל התערובת היבשה ברטובה.
      • 6. מעבירים לתבנית 26 (או לזוג תבניות אינגליש קייק ) משומנת היטב, ומאובקת במעט קמח.
      • 7. אופים כ 40 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
      • העוגה משתבחת ביום המחרת וניתנת לשמירה עד כשבוע בכלי אטום.
      • צילום, בימוי ועריכה: IVP - בית הפקה מקוון.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -