בננות בציפוי קפה ורום
בננות חמות ומקורמלות בקפה משובח
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 6 בננות
- 6 כפות חמאה
- 3 כפות אבקת סוכר
- 3 כפות סוכר חום
- 4 כפות קפה אספרסטו זהב של עלית
- 4 כפות רום
אופן ההכנה
- 1. מקלפים את הבננות וחותכים אותן לחצי באורך.
- 2. במחבת, מחממים את החמאה עד שנמסה.
- 3. מטגנים את הבננות, ומוסיפים את שני סוגי הסוכר יחד. מטגנים עד שהבננות מוזהבות מעט מכל הצדדים.
- 4. מוזגים את הקפה ומצמצמים מעט. מצרפים את הרום למחבת.
- 5. מציתים את הרום ומגישים על צלחת קינוח.
- צילום, בימוי ועריכה: IVP, בית הפקה מקוון