מתכונים חמים

מוס שוקולד בטעם קפה ותפוז

מתכון מאת: לירן גרודה, פטיסרי נפוליאון, יפו, ויוה
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מוס שוקולד בטעם קפה ותפוז (צילום: רועי ברקוביץ')

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-6 מנות:
  • 90 גרם אספרסו או קפה נמס
  • 4 טיפות תמצית תפוז
  • גרידה מתפוז אחד
  • 100 גרם שוקולד מריר איכותי (לפחות 60% מוצקי קקאו)
  • 150 גרם שוקולד חלב
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מקציפים את השמנת המתוקה במיקסר.
  • 2. מחממים בסיר את השוקולד, האספרסו, תמצית התפוז והגרידה, עד להמסה מלאה. מורידים מהאש, ומצננים לטמפרטורה של 35 מעלות.
  • 3. מאחדים את הקצפת ותערובת השוקולד בתנועות קיפול עדינות.
  • 4. מעבירים לכוסות ומקררים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully