מוס שוקולד בטעם קפה ותפוז
מוס שוקולד בטעם קפה ותפוז (צילום: רועי ברקוביץ')
מחשבון המרות
- ל-6 מנות:
- 90 גרם אספרסו או קפה נמס
- 4 טיפות תמצית תפוז
- גרידה מתפוז אחד
- 100 גרם שוקולד מריר איכותי (לפחות 60% מוצקי קקאו)
- 150 גרם שוקולד חלב
- 250 מ"ל שמנת מתוקה
- 1. מקציפים את השמנת המתוקה במיקסר.
- 2. מחממים בסיר את השוקולד, האספרסו, תמצית התפוז והגרידה, עד להמסה מלאה. מורידים מהאש, ומצננים לטמפרטורה של 35 מעלות.
- 3. מאחדים את הקצפת ותערובת השוקולד בתנועות קיפול עדינות.
- 4. מעבירים לכוסות ומקררים.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה