- 1. הבישול: שמים את נתח הבשר בסיר. מוסיפים את שאר המרכיבים ומכסים במים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר חלקית ומבשלים שעה.
-
- 2. מסננים, שומרים את הבשר וזורקים את השאר.
-
- 3. מערבבים את המרכיבים לצלייה ומעסים בהם את הבשר. מניחים את הבשר עם נוזלי הצלייה בתבנית, מכסים ומאחסנים במקרר ללילה.
-
- 4. הצלייה: מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). מכסים את התבנית ואופים חצי שעה. מנמיכים את חום התנור ל120 מעלות וצולים עוד שעה וחצי לפחות, עד שנוצר רוטב מעט דביק. הופכים את הבשר פעם אחת במשך הצלייה, ואם יש צורך, מוסיפים מעט מים. אוכלים בידיים.