- 1. שוטפים ומייבשים את הסטייקים. במחבת גדולה, מחממים את השמן ומטגנים אותם כ-3 דקות מכל צד.
-
- 2. מוציאים את הפרגיות מהמחבת ומכניסים את העגבניות. אם משתמשים בעגבניות טריות, מכסים ומבשלים על אש בינונית כ-8 דקות. אם משתמשים בעגבניות מרוסקות מחממים 2 דקות וממשיכים לשלב הבא.
-
- 3. מוסיפים את הזיתים והשום ומבשלים 4 דקות.
-
- 4. שוטפים את העדשים ומעבירים לסיר ביחד עם המים. מכסים את הסיר חלקית ומביאים לרתיחה. מבשלים עוד 3 דקות, מכבים את האש ומשאירים מכוסה עוד 12 דקות.
-
- 5. מוסיפים את העדשים למחבת עם רוטב העגבניות ומערבבים. מניחים למעלה את הפרגיות ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות. מחלקים למנות ומגישים.