- 1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה ואבקת סוכר עד לקבלת קרם אחיד.
-
- 2. מוסיפים ביצה וחלק מהקמח ומערבלים עד שנבלעים בתערובת.
-
- 3. מוסיפים את יתרת הקמח ואבקת האפייה ומערבלים עד שהתערובת מתאחדת לבצק. מעבירים למקרר עד להתקשות הבצק(כחצי שעה).
-
- 4. מרדדים את הבצק לעיגולים בגודל הרצוי ומסדרים העיגולים בתוך תבניות טארטלט או מאפינס, כך שדפנות השקעים מכוסות בבצק עד לשוליים.
-
- 5. אופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד להזהבה.
-
- 6. בסיר קטן ממיסים את הקורנפלור יחד עם חלב הקוקוס, מוסיפים את כל חומרי המילוי, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה מספר דקות.
-
- 6. מורידים מהאש ומוסיפים את השקדים וקליפות ההדרים. לאחר שהתערובת התקררה קמעה ממלאים כל שקע טארטלט בתערובת השקדים וקליפות ההדרים ומכניסים לתנור לכ-15 דקות בחום של 170 מעלות.
-
- 7. מוציאים מהתנור ומחכים עד להתקררות מלאה של הטארטלטים לפני שמוציאים אותם מהשקעים.