- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2. לבצק- מעבדים חמאה קרה, קמח, אבקת שקדים, מלח ואבקת סוכר לתערובת פירורית, מוסיפים ביצים ווניל ומעבדים לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון ומצננים 20 דקות.
-
- 3. מרדדים את הבצק לעלה דק ורחב, דוקרים היטב וקורצים בעזרת רינג 22 ס"מ.
-
- 4. מכניסים לתנור ל-15 דקות.
-
- 5. למלית אגוזים- יוצרים מהסוכר קרמל, מוסיפים בזהירות רבה את השמנת וחלב הקוקוס ויוצרים טופי. מוסיפים אגוזים ומערבבים. יוצקים את התערובת מעל הבצק בחום של 180 מעלות. מצננים היטב (ניתן לשמור במקפיא).
-
- 6. לקרם נוגט- מקציפים לקצפת יציבה את החומרים ומעבירים לשק זילוף בעל פייה חלקה.
-
- 7. להגשה- מזלפים נקודת קרם על צלחת ההגשה, מניחים מעל את הטארט ומזלפים מעל פס אלכסוני של קרם נוגט.
-
- 8. מעטרים במעט קקאו.