וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגיות שושנים קלאסיות

מחפשים להכין קינוח מהיר, בלי להסתבך? בן עמי ברתיני שביט עם מתכון לעוגיות קלאסיות שתמיד היו ותמיד יהיו איתנו, כאלה שכל אחד יכול להכין אצלו בבית.

מתכון מאת: בן עמי ברתיני שביט, מערכת וואלה

עוגיות שושנים של קונדיטורית בן עמי.
עוגיות שושנים של קונדיטורית בן עמי

מצרכים למתכון

  • לבצק:
  • 350 גרם קמח אוסם תופח מאליו
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 1 חב' (200 גר') חמאה
  • למילוי:
  • 5 חלבונים
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 כוס אבקת סוכר
  • 1 חב' (75 גר') אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  • 2. מערבבים את חומרי הבצק במעבד מזון עד שמתקבל הבצק, ולהכניסו למקרר למשך שעתיים.
  • 3. מקציפים את החלבונים והסוכר עד לקבלת קצף קשה.
  • 4. מוסיפים את אבקת הסוכר והאינסטנט פודינג לקצף.
  • 5. מרדדים בצק לעלה דק.
  • 6. מורחים את הקצף ומגלגלים לרולדה.
  • 7. חותכים לפרוסות ומניחים על נייר אפייה.
  • 8. אופים בחום של 180 מעלות 8 דקות.
  • 9. הופכים את העוגיות ואופים שוב 5 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully