- 1. מכינים את הבצק: מעבדים את כל החומרים עד לקבלת בצק נעים ואחיד.
-
- 2. עובדים עם הבצק הזה מיידית: מרדדים בין שני ניירות אפייה לקבלת עלה בגודל 20*30.
-
- 3. מחממים תנור ל-170 מעלות ועוברים להכנת המלית: בסיר קטן מבשלים את כל המרכיבים פרט לחמאה על אש נמוכה. מערבבים היטב.
-
- 4. מסירים מהאש ומוסיפים את החמאה, תוך כדי ערבוב, עד שהיא נמסה. טועמים. אם הבלילה לא מספיק מתוקה לטעמכם, אתם מוזמנים להוסיף עוד קצת דבש או סוכר. מצננים.
-
- 5. מורחים את המלית על הבצק. מגלגלים את הבצק בזהירות, בעזרת נייר האפיה התחתון.
-
- 6. מעבירים את הרולדה (עם הנייר) בזהירות לתבנית או לרשת ופורסים בעזרת סכין חדה.
-
- 7. אופים במשך 20 דקות. מוציאים מהתנור, משלימים את החיתוך ומפרידים את החתיכות אחת מהשנייה. אופים כ-5 דקות נוספות ומצננים.