- 1. משרים את קוביות הבשר והירקות לילה ביין האדום.
-
- 2. אחרי לילה, מסננים את הירקות והבשר מהיין האדום. שומרים את היין.
-
- 3. בקדירה כבדה מחממים מעט את השמן, ומניחים את חתיכות בשר הראש להזהבה קלה. מוציאים לצלחת. מזהיבים את הירקות באותו השמן.
-
- 4. מוסיפים את הרסק ומטגנים קלות.
-
- 5. מוסיפים את הבשר לירקות ומוסיפים את היין שסונן. מוסיפים מעט מים כדי שיכסו את כל המרכיבים. מוסיפים תבלינים ובוקה גרני.
-
- 6. מביאים לרתיחה, ומבשלים על אש קטנה.
-
- 7. לאחר כשעה וחצי בודקים שהבשר התרכך לגמרי, מוציאים את זר עשבי התיבול, ומגישים על מצע אורז בסמטי.