- 1. מערבבים את כל החומרים בוו לישה למעט המלח והברנדי במשך 3 דקות במהירות איטית, ועוד 7 דקות במהירות בינונית.
-
- 2. מוסיפים את המלח והברנדי לעוד 3-4 דקות ערבוב. מוציאים את הבצק לשולחן עבודה מעט מקומח, ומכסים בניילון למשך חצי שעה.
-
- 3. מרדדים את הבצק לעובי 1 ס"מ וקורצים עיגולים בקוטר 7 ס"מ, וחור במרכז בקוטר של כ-2 ס"מ.
-
- 4. מתפיחים 45 דקות ומכינים במקביל סיר טיגון עם שמן עמוק.
-
- 5. מחממים את השמן 1/4 שעה לפני הטיגון. מטגנים 3 דקות בכל צד. סך 6 דקות.
-
- 6. מקשטים בסוכר, קינמון, שוקולד מריר\חלב\לבן, ריבת חלב, חלבה, סוכריות צבעוניות וכו'.