- 1. בסיר קטן טורפים את החלמונים והסוכר, ותוך טריפה מוסיפים את הקמח. ממשיכים לטרוף תוך הוספת החלב בהדרגה. מוסיפים את קליפת הלימון ומניחים את הסיר על להבה קטנטונת. מבשלים תוך ערבוב מתמיד עד שמתקבל קרם סמיך. מוציאים את קליפות הלימון ומסירים מהאש.
-
- 2. קולפים את התפוחים, מגלענים וחותכים לקוביות קטנות. מעבירים את קוביות התפוחים לסיר קטן, מוסיפים סוכר, מיץ מחצי לימון וחמאה ומבשלים כ5 דקות עד שהתפוחים מתחילים להתרכך.
-
- 3. מרדדים מעט את הבצק ומחלקים לשלושה מלבנים. מחלקים את הקרם בין מלבני הבצק ומורחים אותו תוך השארת שוליים. מחלקים את התפוחים על פני מלבני הקרם.
-
- 4. מגלגלים את מלבני הקרם לגליל וסוגרים את קצותיהם.
- מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומניחים עליו את גלילי הבצק. חורצים חריצים מקבילים בסכין בכל גליל. טורפים את החלב והחלמון ומברישים את גלילי הבצק.
-
- 5. אופים כחצי שעה בתנור שחומם ל180 מעלות עד שהשטרודלים יזהיבו.