- 1. מערבבים את השמרים עם המים. מניחים לנוח דקה. מעבירים לקערת לישה גדולה, מוסיפים את שאר החומרים ולשים רבע שעה בעזרת וו לישה.
-
- 2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומתפיחים אותו בחדר כשעה, או במקרר עד למחרת.
-
- 3. לשים שוב את הבצק, לישה של כשלוש דקות.
-
- 4. מחלקים את הבצק ל-4 כדורים, ומעבירים למגש משומן. מכסים בניילון נצמד ומחוררים אותו. מתפיחים כחצי שעה.
-
- 5. פותחים כל כדור בצק ידנית ומניחים את העלה על נייר אפייה. יוצרים בעלה, בעזרת קצות האצבעות, שקעים.
-
- 6. מתבלים מעט שמן במלח גס, עלי רוזמרין קצוצים ושום קצוץ או כתוש.
-
- 7. מברישים את הבצק בשמן המתובל.
-
- 8. אופים עד להזהבה בתנור שחומם למקסימום, עדיף על אבן שמוט או על תבנית הפוכה שחוממה מראש.