וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ריזוטו פטריות של אבי ביטון

השף אבי ביטון עם המתכון שלו לריזוטו פטריות, ותתפלאו - למרות שזה מעדן, זה לא כל כך מסובך להכנה

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

ריזוטו פטריות. ShutterStock
יותר פשוט ממה שחושבים. ריזוטו פטריות שתמיד מצליח של אבי ביטון

מצרכים למתכון

    • 500גרםאורז עגול (רצוי ארבוריו)
    • 1בצל בינוני, פרוס דק
    • 300גרםפטריות שמפניון טריות, חתוכות דק
    • 2שיני שום קצוצות
    • 1כףחמאה
    • 80גרםפרמז'ן מגורדת
    • 250מ״לשמנת מתוקה
    • 3ענפי טימין מופרדים לעלים
    • 750מ״לציר ירקות או מים
    • מלח
    • פלפל שחור

אופן ההכנה

איך מכינים ריזוטו פטריות של אבי ביטון?

  • 1
    בסיר בינוני שמים חמאה, ומוסיפים בצל, פטריות, שום וטימין. מטגנים 5 דקות.
  • 2
    מוסיפים את האורז העגול ומצקת מציר הירקות (למתכון לציר ירקות).
  • 3
    כל פעם שהאורז סופג את הנוזלים, מוסיפים מצקת נוספת ומערבבים. טועמים את הריזוטו. בודקים שהוא חצי מוכן. הוא אמור להיות במרקם נגיס ולא רך מאוד. .
  • 4
    מוסיפים את השמנת וגבינת הפרמזן. מבשלים עוד כ-10 דקות.
  • 5
    מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
  • 6
    צפו בסרטון:
    ריזוטו פטריות/ShutterStock

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully