- 1. מערבבים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת בצק אחיד ללא גושים.
-
- 2. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים לשעה במקרר.
-
- 3. לאחר קירור הבצק, מרדדים אותו דק מאוד לדפי פסטה, וקורצים עיגולים בעזרת כוס.
-
- 4. משרים את התאנים לריכוך למשך שתי דקות במים חמים, לאחר מכן טוחנים אותם במעבד מזון.
-
- 5. במחבת ממיסים את החמאה על אש קטנה יחד עם טימין, מלח ופלפל.
-
- 6. מוסיפים את התאנים והפרמזן ומערבבים כמה דקות. מניחים בצד לקירור.
-
- 7. בינתיים מכינים קרם ארטישוק: מבשלים את הארטישוק במים חמים עם מלח עד שהוא רך.
-
- 8. במחבת ממיסים את החמאה עם מלח, פלפל, צ'ילי ומרווה.
-
- 9. מוסיפים למחבת את השום, הארטישוק והיין ומביאים לרתיחה.
-
- 10. טוחנים במעבד מזון ליצירת קרם.
-
- 11. מרכיבים את הרביולי: מניחים חצי כף מהמילוי במרכז עיגולי הבצק, מורחים ביצה בקצוות עיגולי הבצק ומקפלים לחצי ירח ומהדקים היטב.
-
- 12. מבשלים את הרביולי במים רותחים עם מלח במשך 4 דקות.
-
- 13. להגשה: מקפיצים במחבת את קרם הארטישוק עם הרביולי, מגישים עם פרמזן מעל.