ריבת תות שדה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 ק"ג תותים, נקיים וחתוכים לרבעים
- 100 מ"ל מים
- 900 גרם סוכר
- ½ לימון
אופן ההכנה
- 1. יוצקים את המים לסיר רחב ומביאים לרתיחה.
- 2. מוסיפים את הסוכר ומערבבים. מביאים לרתיחה.
- 3. מוסיפים את התותים ומבשלים כ-15 דקות.
- 4. מוציאים את התותים בעזרת כף מחוררת, ושומרים בקערה.
- 5. מוסיפים את הנוזלים שמצטברים בקערה לסיר, וממשיכים לבשל את הנוזל כ-30 דקות.
- 6. סוחטים את הלימון לסיר ומוסיפים לסיר גם את התותים. מבשלים כ- 5 דקות נוספות