ריבת תות שדה

מתכון מאת: יאיר פיינברג, מערכת וואלה!
אילוסטרציה. ShutterStock
אילוסטרציה

מצרכים

  • 1 ק"ג תותים, נקיים וחתוכים לרבעים
  • 100 מ"ל מים
  • 900 גרם סוכר
  • ½ לימון

אופן ההכנה

  • 1. יוצקים את המים לסיר רחב ומביאים לרתיחה.
  • 2. מוסיפים את הסוכר ומערבבים. מביאים לרתיחה.
  • 3. מוסיפים את התותים ומבשלים כ-15 דקות.
  • 4. מוציאים את התותים בעזרת כף מחוררת, ושומרים בקערה.
  • 5. מוסיפים את הנוזלים שמצטברים בקערה לסיר, וממשיכים לבשל את הנוזל כ-30 דקות.
  • 6. סוחטים את הלימון לסיר ומוסיפים לסיר גם את התותים. מבשלים כ- 5 דקות נוספות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully