וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מקרון

מתכון מאת: ישי אטיאס, מערכת וואלה

מקרונים. גלעד בר שלו
מקרונים

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-70 יחידות:
  • לעוגיה:
  • 280 גרם שקדים טחונים
  • 520 גרם (3/4 3 כוס) אבקת סוכר
  • 280 גרם (כ-8 חלבונים) חלבון
  • 140 גרם (1/2 כוס פחות כף גדושה) סוכר
  • 2 גרם (1/2 כפית) מלח
  • מעט צבע מאכל
  • לקרם פיסטוק:
  • 166 סמ"ק (3/4 מיכל) שמנת מתוקה
  • 80 מ"ל (1/3 כוס) מים
  • 130 גרם מחית פיסטוק (להשיג בחנויות המתמחות)

אופן ההכנה

  • 1. מנפים את השקדים הטחונים, אבקת הסוכר, הסוכר והמלח יחד.
  • 2. מקציפים את החלבון עם הסוכר לקצף יציב אך לא נוקשה.
  • 3. מקפלים בעדינות את תערובת האבקות המנופות יחד. מוסיפים מעט מאוד צבע מאכל ירוק.
  • 4. מניחים נייר אפיה על תבנית ומזלפים עיגולים קטנים ומדויקים ככל האפשר.
  • 5. מניחים את התבנית למנוחה של כרבע שעה לפני הכנסתה לתנור על מנת שייווצר קרום על עיגולי החלבון.
  • 6. אופים 15 דקות בתנור שחומם ל-140 מעלות.
  • 7. מוציאים מהתנור, מקררים ומתאימים לזוגות.
  • 8. מקציפים במיקסר את כל חומרי הקרםעד ליציבות. מזליפים מעט על תחתית העוגיה וסוגרים עם התאומה שלה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully