- 1. מנפים את השקדים הטחונים, אבקת הסוכר, הסוכר והמלח יחד.
-
- 2. מקציפים את החלבון עם הסוכר לקצף יציב אך לא נוקשה.
-
- 3. מקפלים בעדינות את תערובת האבקות המנופות יחד. מוסיפים מעט מאוד צבע מאכל ירוק.
-
- 4. מניחים נייר אפיה על תבנית ומזלפים עיגולים קטנים ומדויקים ככל האפשר.
-
- 5. מניחים את התבנית למנוחה של כרבע שעה לפני הכנסתה לתנור על מנת שייווצר קרום על עיגולי החלבון.
-
- 6. אופים 15 דקות בתנור שחומם ל-140 מעלות.
-
- 7. מוציאים מהתנור, מקררים ומתאימים לזוגות.
-
- 8. מקציפים במיקסר את כל חומרי הקרםעד ליציבות. מזליפים מעט על תחתית העוגיה וסוגרים עם התאומה שלה.